Op 1 & 2 jullie vind de vijfde editie van de Internationale conferentie over New Business Models plaats. Dit initiatief is zeven jaar geleden begonnen. Inmiddels zijn er conferenties geweest in Toulouse(2016), Graz (2017), Sofia (2018) en Berlijn (2019).  Na al deze jaren is er een wereldwijde community van ruim 650 leden opgebouwd.  Na anderhalf jaar voorbereidingen hebben is de conferentie drie maanden terug fysiek gecancelled en is het geheel omgevormd tot een online event.  

Met nog een maand te gaan is dit de set-up: 70 life presentaties in 7 virtual conference rooms, 20 postersessies, 23 off-line key-notes, 56 round-tables tijdens de verschillende breaks, chat functies voor alle tracks, one-to-one bulletin boards etc. etc. voor naar verwachting 250 deelnemers (still counting) van tenminste 22 nationaliteiten. Deelnemers hoeven natuurlijk niet twee dagen  aan het scherm gekluisterd te zitten maar kunnen naar smaak en interesse een eigen programma samenstellen. On-line en virtueel betekent dus ook customized en flexibel.

De conferentie wordt geopend door Hubert Bruls, Burgemeester van Nijmegen en door Wilma de Koning, lid CVB Radboud Universiteit. Er zijn twee ‘life’ key-notes; en door Harry Garretsen namen NWO en een door Marinke Wijngaard namen TNO. Vooral het feit dat er 23 off-line key-notes zijn en ruim 20 poster-presenties die mensen tijdens de conferentie rustig kunnen bekijken is alleen al geweldig. Dat is bij elkaar allen al twee dagen kijken.
Het voorlopige programma is hier online te vinden. Er zijn nog plaatsen. Wees er dus bij als dit je vakgebied is of interesse heeft. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten dankzij support van NWO en TNO. Aanmelden kan via: https://www.conftool.org/nbm2020/index.php. Volgen kan via:  #nbmconference2020