KnowledgeCotton heeft de prestigieuze MVO Environment prijs in Denemarken ontvangen. De award is op 30 oktober jl. uitgereikt door het Deense Ministerie van Milieu voor de meest effectieve milieuvriendelijke oplossing in 2014. Het Nederlandse merk ontvangt de prijs voor hun jarenlange en fundamentele inspanningen voor het milieu.

Knowledge Cotton Apparel streeft ernaar duurzame milieu- en diervriendelijke mode te maken voor de hedendaagse fashionable man. Knowledge Cotton is dan ook ontzettend blij en trots dat zij de prestigieuze MVO Environment Award hebben ontvangen.

,,Wist u dat katoen een van de meest gebruikte natuurlijke middelen is in de mode-industrie'” ,,Maar wist u ook dat bij de productie van katoen enorme hoeveelheden chemische en milieuonvriendelijke middelen worden ingezet'” ,,We zijn dan ook ontzettend blij en trots”: aldus Mads Mrup, eigenaar en managing director van Knowledge Cotton Apparel. ,,Het is een erkenning voor onze jarenlange inspanning voor het brengen van mooie en duurzame mode.” ,,Goed doen en ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam zijn, zijn altijd belangrijke kernwaarden voor ons geweest.” ,,Het is geen ‘hype’, het is een fundamentele waarde in ons van origine familiebedrijf.” ,,Door het gebruik van onder andere 100% biologisch katoen zijn wij in staat duurzame maar ook zeer mooie hedendaagse herenmode aan te bieden voor heel Europa.”

Fancyfarmers Enterprises vertegenwoordigt met trots en veel plezier Knowledge Cotton Apparel in Nederland.