Michel Croisé, CEO van het Franse dienstenbedrijf Sodexo Benelux is de eerste CSR Professional van het jaar. Time4Society bekroont hiermee Corporate Social Responsibility (CSR) of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Op dinsdag 8 december 2015 werd deze eerste CSR Professional of the Year-award uitgereikt. Een Belgische verkiezing enigzins afgeleid van de Nederlandse ‘MVO Manager van het Jaar verkiezing‘.

De laatste 3 kandidaten kregen tijdens het event de gelegenheid om zichzelf en hun CSR-beleid voor te stellen. Dan volgde de definitieve stemming door de aanwezigen in de zaal: het bleef spannend tot op het laatste moment! Alvorens de winnaar bekend werd gemaakt, kwam graaf Buysse vertellen over CSR in het bedrijfsleven en volgde er een debat tussen bedrijfsleiders met als onderwerp ‘Helpt uw bedrijf de maatschappij vooruit?’. Het debat werd gemodereerd door Trends-journalist Benny Debruyne. Een laatste stemronde door alle aanwezigen hakte de knoop door: Michel Croisé, president Sodexo Benelux werd bekroond als de eerste CSR Professional of the Year.