Laurentien van Oranje spreekt op 16de Nationaal Sustainability Congres

De organisatie is zeer vereerd dat mevrouw Laurentien van Oranje (oprichter en directeur Missing Chapter Foundation) op het 16de Nationale Sustainability Congres (3 november in Spant! te Bussum) een lezing zal geven en aan een paneldiscussie deelneemt.

Laurentien van Oranje ontving vorig jaar op ‘Duurzame Dinsdag’ een duurzaam lintje. Hierbij werd door de de jury de volgende argumentatie gegeven:

‘Door de ‘Missing Chapter Foundation’ is Laurentien van Oranje in staat geweest om kinderen, die de toekomst hebben, te verbinden aan CEO’s van grote organisaties. Deze CEO’s werden daardoor gedwongen op een andere manier na te denken en te handelen over hun verantwoordelijkheid voor een volgende generatie. Het is dapper van haar dat zij, vanuit haar bijzondere positie, bereid is om haar nek uit te steken. Daarnaast prijst de jury haar werk als schrijfster van kinderboeken, waarin zij de problematiek van duurzaamheid en natuurbehoud voor kinderen op begrijpelijke en aantrekkelijke wijze aan de orde stelt.’

Op het congres zal zij onder meer spreken over sociale innovatie en samenwerking passend bij het centrale thema ‘Social innovation for climate change’.

Meer informatie en aanmelden

Share Button