Uit de drie hoogst scorende ondernemers van de publieksverkiezing zal een onafhankelijke jury de winnaar van de MVO-prijs Tilburg 2010 kiezen. De winnaar wordt op 7 oktober bekend gemaakt.

De winnaar ontvangt naast de MVO Award een rapportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Tilburg noemen.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. Om ondernemers daartoe te stimuleren hebben COS Brabant en de gemeente Tilburg de MVO-prijs in het leven geroepen. De MVO-prijs richt zich op bedrijven die laten zien dat winst maken en werken aan duurzaamheid elkaar kunnen versterken. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.

Op de website www.mvoprijs.nl vindt u omschrijvingen van de genomineerde bedrijven en treft u best practices en tips aan met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook kunt u daar de criteria vinden voor deelname, zodat u in 2012 misschien zelf mee kunt doen.