In 2006 besluit Joke Bom haar hart te volgen en watMooi op te richten, een webwinkel met mooie, duurzame mode. De kleding en accessoires van watMooi worden gemaakt met respect voor mensen, dieren en milieu. Kleding met een verhaal, die niet alleen mensen inspireert en mooier maakt, maar ook de wereld een beetje mooier maakt.

Duurzaam en succesvol
Inmiddels mag watMooi zich de grootste groene fashionshop van Nederland noemen. Steeds meer mensen ontdekken dat je met duurzame mode echt een verschil kunt maken. De webshop biedt het meest uitgebreide assortiment in duurzame kleding van zowel Nederlandse als internationale ontwerpers. Bom laat met watMooi zien dat duurzaamheid en succesvol ondernemen prima samen gaan.

FZ Award
De FZ Award voor de Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap en haar bedrijf met visie en volharding tot een succesvolle onderneming heeft uitgebouwd. De award is een initiatief van Federatie Zakenvrouwen en wordt dit jaar op 8 oktober uitgereikt.