“Om de planeet leefbaar te houden, moeten we in 2050 klimaatneutraal zijn”, vertelt mede-oprichter Jeroen van de Ven. Revolt wil de transitie naar volledig fossielvrije wegen versnellen.  Om deze missie te onderstrepen verhuist het bedrijf van revoltincharge.com naar revoltzero.com

H2 – Net zero wordt de nieuwe norm

“De gevolgen van klimaatverandering zijn enorm. Van extreme droogte en hittegolven tot aan zware regenval, overstromingen en aardverschuivingen. Actie is hard nodig, nu meer dan ooit. Daarom heeft de Europese Unie het doel om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Alleen zo blijft onze planeet leefbaar”, aldus van de Ven.

Volgens Revolt gaat de noodzakelijke transitie naar fossielvrije wegen op dit moment te langzaam. Met name vanwege de hoge kosten en de technische complexiteit die komt kijken bij de overstap naar elektrisch rijden. Om deze reden zet Revolt zich in om energie voor schone mobiliteit overal beschikbaar en betaalbaar te maken. Het bedrijf biedt laad- en energieoplossingen in abonnementsvorm aan de zakelijke markt. Hierbij wordt de investering beperkt en worden complexe taken voor bedrijven uit handen genomen. Zo maakt Revolt het voor bedrijven eenvoudig om over te stappen van fossiele brandstoffen naar schone mobiliteit. 

Jeroen van de Ven zegt hierover het volgende: “Mission Zero staat centraal binnen ons bedrijf. Daarom veranderen we onze domeinnaam van revoltincharge.com naar revoltzero.com. Alleen samen kunnen we versneld naar een klimaatneutrale wereld.”