Duurzaam ondernemen is een van dé trends van de afgelopen jaren. Je kunt verschillende middelen inzetten om duurzaam te ondernemen. Zo kun je je personeel elektrisch laten rijden als ze op weg zijn, je kantoor energiezuinig inrichten, of een andere manier kiezen om je organisatie te verduurzamen. Wat hebben al deze duurzame mogelijkheden met elkaar gemeen? Het opstarten van duurzaam ondernemen kost geld. Het vraagt vaak een bepaalde investering die je vooraf moet doen, om hier later de vruchten van te kunnen plukken. Het is niet elke ondernemer gegeven om dit zomaar met eigen middelen te doen. Voor hen is er de mogelijkheid om een andere financiële oplossing te kiezen om dit alsnog mogelijk te maken. Een bedrijfsfinanciering kan een oplossing bieden. Dit kan op verschillende manieren, zoals een zakelijke lening of een zakelijk krediet. Wij leggen het verschil tussen deze vormen graag aan je uit.

Zakelijke lening

Bij een zakelijke lening leen je een bedrag dat je direct kunt gaan gebruiken om te investeren in jouw duurzame bedrijfsvoering. Dit bedrag betaal je af met een vast maandelijks bedrag en een vastgestelde rente. Zo weet je exact welk bedrag je een bepaalde periode betaalt om deze lening af te lossen. Geen verrassingen dus! Bij veel verstrekkers ben je erg flexibel als het gaat om het bepalen van de looptijd van de lening. Een ideale manier om grote investeringen te kunnen doen voor jouw onderneming. Een zakelijke lening bij Floryn is erg aan te raden; met een hoge klanttevredenheid, goede service en snelheid vind je daar altijd wat je zoekt.

Zakelijk krediet

Een zakelijk krediet zit wat anders dan een zakelijke lening. Bij een zakelijk krediet staat er altijd een bepaald bedrag voor je klaar, waar jij gebruik van maken. Jij bepaalt echter zelf wanneer je er gebruik van maakt en hoeveel je opneemt. Groot voordeel hierbij is dat je alleen rente betaalt over het bedrag dat je ook daadwerkelijk gebruikt. Zo heb je dus altijd snel de mogelijkheid om investeringen te kunnen doen, en aflossen kan altijd en kosteloos. Ben je klaar met het gebruiken van je krediet, dan is het bij Floryn dagelijks op te zeggen. Zo zit je nergens aan vast.

Kun jij een financieel steuntje in de rug goed gebruiken om nog verder te gaan met duurzaam ondernemen? Bekijk dan de mogelijkheden van een zakelijke lening of een zakelijk krediet en ontdek de voordelen hiervan. Het is aan te raden om je goed te laten adviseren door een financieel expert als je niet zeker weet welke optie het beste bij je past. Een financieel expert kan op basis van jouw wensen, eisen en situatie adviseren over de bedrijfsfinanciering die het beste bij je onderneming past. Welke vorm je ook kiest, het aanvragen van een krediet of lening is vaak erg eenvoudig. Aanvragen is bij Floryn binnen een aantal minuten gedaan en binnen 24 uur kan alles geregeld zijn. Zo kun jij vlot aan de slag met investeren in een duurzaam bedrijf.

Deze content is tot stand gekomen in samenwerking met Floryn.