Inschrijving DAM Prijs open voor duurzame ondernemers

Amsterdamse ondernemers kunnen zich vanaf vandaag opgeven voor de vijfde editie van de DAM Prijs. De prijs is bedoeld om inspirerende voorbeelden in de stad op het gebied van duurzaam ondernemen zichtbaar te maken en koplopers te belonen. Uit de deelnemers worden acht stadsdeelwinnaars geselecteerd. Zij strijden vervolgens om de stedelijke DAM Prijs en de titel ‘Meest duurzame ondernemer van Amsterdam’.

De DAM Prijs 2017 bestaat uit een stadsdeelprijs van €1.500,- euro met publiciteitscampagne en de stedelijke prijs van €4000,- euro. Eind november kiezen jury en publiek de uiteindelijke winnaar van de DAM Prijs 2017.

Deelnemen en voordragen 

Amsterdamse midden- en kleinbedrijven (MKB) nemen deel door de vragenlijst in te vullen op de website: www.amsterdam.nl/damprijs. Inschrijven kan tot en met zondag 8 oktober.

Amsterdammers kunnen duurzame ondernemers ook voordragen via de website. De voorgedragen ondernemer wordt vervolgens benaderd om mee te doen aan de DAM Prijs.

Duurzaam ondernemen

Amsterdam werkt samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen aan een toekomstbestendige stad. De DAM Prijs laat zien hoe het Amsterdamse MKB bijdraagt aan de verduurzaming van de stad. De prijs werd vorig jaar gewonnen door New Electric, een ondernemer die motoren ombouwt naar elektrische aandrijvingen.

Share Button