In gesprek over duurzaam ondernemen in het #TRANSPARENCY HOUSE

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut (NDI) heeft midden van Den Haag het zero waste en circulair ingerichte #TRANSPARENCY HOUSE geplaatst. In dit #Transparency House dagen zij vandaag en morgen (6 en 7 mei) bedrijven, overheden, politici en consumenten uit direct het gesprek met elkaar aan te gaan en oplossingen te creëren voor de problemen in relatie tot duurzaam ondernemen/ duurzaam (in)kopen.

GLOBAAL DOEL van het #TRANSPARENCY HOUSE is een Call to action aan het adres van de jeugd, consumenten, bedrijfsleven en overheid om de wereld echt te veranderen en transparant te maken!

“We zijn dit onafhankelijke initiatief gestart om de vraag naar duurzame en sociale producten door consument en het bedrijfsleven zichtbaar en tastbaar te maken. We kunnen zo de overheden activeren om op een transparante manier bijvoorbeeld het belastingstelsel t.o.v. duurzame producten/grondstoffen te optimaliseren zodat de burgers hier geen last van ondervinden.” Aldus de organisatie van het #Transparency House.

Het gehele programma wordt live gestreamd op New Business Radio en op de website: www.transparencyhouse.com

Het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen is mediapartner van #TRANSPARENCY HOUSE en is tafelgast in de uitzending met een nieuwsupdate!

Share Button