Duurzame verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare of biologisch afbreekbare materialen. Dit maakt ze beter voor het milieu en helpt bedrijven om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Duurzame verpakkingen kunnen ook helpen bij het verminderen van afval, omdat ze meestal hergebruikt of gerecycled kunnen worden.

Bedrijven die duurzame verpakkingen gebruiken, laten zien dat ze bewust zijn van hun impact op het milieu. Duurzame verpakkingen zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen en een bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

Brada verpakkingen streeft ernaar om bedrijven te helpen bij het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat bedrijven verantwoorde keuzes kunnen maken op het gebied van verpakking, zodat we allemaal een beetje meer kunnen doen voor het milieu.

Wanneer is een verpakking duurzaam?

Een verpakking is duurzaam wanneer deze geschikt is voor hergebruik of recyclebaar is. Het is belangrijk om te kiezen voor een verpakking die niet alleen goed beschermt, maar ook duurzaam is.

Een voorbeeld van verpakkingen die leiden tot minder uitstoot, en bijdragen aan een duurzame wereld, zijn vacuumzakken. Deze zakken maken het mogelijk om voedsel te vacumeren waardoor voedsel langer bewaard kan worden. Zo vacumeren restaurants hun voedsel in en kan deze in de koeling langer houdbaar blijven.

Vacuumzakken van Brada verpakkingen zijn een goede keuze voor bedrijven die willen bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.  Brada verpakkingen biedt een breed scala aan verpakkingsproducten, waaronder:

  • Vacuumzakken
  • Duurzame etiketten
  • Duurzame verpakkingsfolie

Waar staat MVO bij Brada verpakkingen voor?

Bij Brada verpakkingen staat MVO voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Duurzaam ondernemen is belangrijk voor ons, zowel op korte als lange termijn. Onze missie is om bedrijven te helpen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van verpakkingen te nemen.

We willen een verschil maken door verantwoorde keuzes te maken op het gebied van materiaalgebruik, productieproces en hergebruik. Duurzaamheid is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor de mensen die bij ons werken. We willen ervoor zorgen dat we een positieve bijdrage leveren aan de wereld en een verschil maken voor onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen en duurzamer te worden. We doen dit door bewuste keuzes te maken op het gebied van productie, materiaalgebruik en hergebruik. We streven ernaar om een verschil te maken en hopen dat we ook andere bedrijven kunnen inspireren om hetzelfde te doen.

Wat is Brada verpakkingen?

Brada verpakkingen is een Nederlandse producent van duurzame verpakkingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 2019 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame verpakkingen, met klanten over de hele wereld.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak van MVO of neem een kijkje op bradaverpakkingen.nl voor meer informatie over duurzaamheid en Brada verpakkingen.

Als je interesse hebt in duurzame producten, kijk dan eens naar onze collectie recyclebare en biologisch afbreekbare producten. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw bedrijf!