HEYDAY Facility Management regisseert met ingang van 1 april de facilitaire dienstverlening van Brightlands Campus Greenport Venlo, één van de vier Limburgse campussen, die samen staan voor een innovatieregio waar onderzoekers en ondernemers samen de grote uitdagingen aangaan op het gebied van services, materialen, gezondheid en voeding. HEYDAY is door Campus Vastgoed Greenport Venlo aangesteld als Managing Agent-partner om de facilitaire dienstverlening verder te professionaliseren, verduurzamen en innoveren.

Op de Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde voeding. Hier werken mkb’ers, startups, wetenschappers en studenten samen aan innovaties op het gebied van gezonde voeding, kweken en telen van alternatieve grondstoffen en voedingsbronnen. De kracht van de regio wordt gebundeld, versterkt en verder uitgebouwd, door de ontwikkeling van state-of-the-art faciliteiten voor business development, fundamenteel en toegepast onderzoek, onderwijs en ontmoeting. Letterlijk en figuurlijk de proeftuin voor het voedsel van morgen.

Ook vanuit facilitair oogpunt is Greenport Venlo een proeftuin voor innovaties en duurzaamheidsinitiatieven. “Huurders en bezoekers gaan nieuwe technieken ervaren, zoals schoonmaakrobots die de grote oppervlaktes schoonhouden, en voelen dat de campus een plek is waar ontwikkeling voorop staat”, vertelt Bob Mols, algemeen directeur bij HEYDAY. “De campus op Greenport Venlo staat voor experimenteren, iets nieuws creëren. Dat gaan wij, met onze professionals, op facilitair vlak samen met Greenport Venlo en haar bewoners realiseren. Met nieuwe technieken, modulaire werk­omgevingen en een vernieuwende dienstverlening. De komst van HEYDAY zorgt voor een toekomstbestendige, innovatieve en professionele impuls op facilitair vlak.”

“HEYDAY staat open voor het creëren en opzoeken van de verbindingen op de Campus”, zegt Brigitte de Haan, sitemanager Greenport Venlo en verantwoordelijke voor Vastgoed en Facility Management. “Met facility management willen we een stap verder gaan dan enkel het platte faciliteren door het tot stand brengen van een gezond, stimulerend en innovatief (vestigings)klimaat voor werken en ontmoeten.”