Havic en het WNF werken aan een toekomstbestendige economie

In een toekomstbestendige economie kunnen ondernemers blijven ondernemen.  We streven ernaar om dat te bereiken. Hoe doen we dat? We vormen een netwerk van partners die samen implementeren en innoveren om die nieuwe economie te bereiken. Dit realiseer je onder andere door onverwachte samenwerkingen mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is het partnerschap van Havic Kantoormeubelen en het Wereld Natuur Fonds. Samen zetten zij zich in voor een toekomstbestendige economie. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk

Dat staat buiten kijf, maar veel MKB’ers weten niet hoe ze een invulling moeten geven aan MVO. Ondernemers voelen zich verantwoordelijk voor een betere wereld en een beter milieu, maar hoe zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf? Dat legt een druk op de schouder van de ondernemer. Leiderschap is belangrijk om die eerste stap te zetten. Havic is één van die ondernemers die de eerste stap durft te zetten. Havic Kantoormeubelen is dé partner in kantoor- en projectinrichtingen en werkt samen met leveranciers die ecologisch verantwoord produceren. Zij weten dat je meer moet doen om een verschil te maken. Elk bedrijf wordt blootgesteld aan het verlies van natuurlijke hulpbronnen en de risico’s van klimaatverandering. Daarom gaat Havic een stapje verder door een partnerschap aan te gaan met het WNF. Een bewuste keuze, want ze willen graag bijdragen aan het werk wat het WNF verricht. 

Wanneer je een bestelling plaatst bij Havic ontvang je een adoptiepakket van het WNF. Het WNF zet zich in voor de bescherming van bedreigde diersoorten, waaronder de ijsbeer, neushoorn, olifant en panda. In het adoptiepakket zit een officieel certificaat van de adoptie dat op je naam staat en een pluchen knuffel van het beschermde dier. 

Maak jouw bedrijf toekomstbestendig

Neem jouw aandeel in een nieuwe economie en maak jouw bedrijf ook toekomstbestendig! Door uitdagende relaties te vormen en constructieve oplossingen te creëren kunnen de grootste veranderingen tot stand komen. Hiermee onderscheid jij je als bedrijf, door aan een toekomst te bouwen waarin natuur en mens met elkaar in harmonie leeft. 

Share Button