Week van de Circulaire Economie

Wanneer

21/01/2016 - 28/01/2016    
00:00

Waar

Divers
Divers, Divers
Week van de Circulaire Economie

De coalitie Nederland circulair! organiseert van 21 tot en met 28 januari de eerste editie van de Week van de Circulaire Economie. Activiteiten door het hele land geven ondernemers en organisaties handvatten om aan de slag te gaan met circulair ondernemen. “Bedrijven realiseren zich steeds meer dat grondstoffen eindig zijn en dat er onnodig veel verspild wordt.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie worden diverse bijeenkomsten georganiseerd voor verschillende bedrijfstakken en specialisaties: bijeenkomsten, masterclasses, cocreatiesessies en keynotes door het hele land.

Het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland op 21 januari in Amersfoort vormt de start van de Week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie wordt op 28 januari afgesloten met het Dutch Power Congres.

Royal HaskoningDHV opent de deuren voor vragen

Tijdens de Week van de Circulaire Economie openen experts van Royal HaskoningDHV de deuren voor bedrijven en overheden voor allerlei vragen rondom de circulaire economie. Bent u geïnspireerd en wilt u een stap verder? Ziet u de kansen, maar ook een paar uitdagingen of obstakels en wilt u daar hulp bij of gewoon eens over doorpraten? Dat kan! Wees vrijblijvend en kosteloos welkom tijdens de open kantooruren in Amersfoort

Kaart niet beschikbaar