Eva Ronhaar wordt Director of Innovation & Sustainability HEMA

Eva Ronhaar (34) heeft een nieuwe functie als Director of Innovation & Sustainability van HEMA. Daarnaast blijft ze ook Director van de HEMA Foundation. Met deze nieuwe functie krijgt innovatie een grotere rol in de strategie van HEMA.

HEMA wil het dagelijks leven beter, leuker en makkelijker maken met betaalbare en duurzame producten. Er is niet één uitgestippelde duurzame route die daarvoor bewandeld wordt. Eva Ronhaar: “Met een net uitgebreid team van zeven kijken we niet alleen naar wat nu beter kan, maar juist ook verder vooruit. Wat zijn de klantbehoeftes van de toekomst en welke oplossingen zijn er dan nodig? We willen een duurzame leefstijl toegankelijk maken voor iedereen. Prijs en gemak spelen daarbij een cruciale rol.”

Eva Ronhaar heeft eerder in de humanitaire hulp en als adviseur op het gebied van business & human rights gewerkt. Ze heeft voor zowel NGOs, de Verenigde Naties als bedrijven gewerkt. Sociaal-economische ontwikkeling en het opzetten van nieuwe initiatieven vormen een rode draad in haar carrière.

Share Button