Veel projecten zijn nog steeds afhankelijk van dieselaggregaten voor hun energiebehoeften. Met de groeiende vraag naar duurzaamheid en milieuvriendelijke energieoplossingen, biedt een hybride aggregaat van RECO een uitstekende oplossing. Door gebruik te maken van een combinatie van diesel- en elektrische energiebronnen, vermindert u de CO2-uitstoot, kosten en geluidsoverlast. Met een hybride aggregaat kunt u deze afhankelijkheid verminderen en overschakelen naar een duurzamere oplossing.

Hoe werkt een hybride aggregaat?

Een hybride aggregaat maakt gebruik van verschillende periodes van energieafgifte, afhankelijk van de belasting en energievraag. Op piekmomenten schakelt de dieselgenerator automatisch in. Dit zorgt voor een betrouwbare en direct beschikbare energiebron. In de daluren schakelt het hybride aggregaat over naar de elektrische batterijen. De batterijen kunnen gedurende deze periodes de energie leveren die nodig is, zonder dat de dieselgenerator hoeft te draaien. Deze intelligente schakeling optimaliseert de efficiëntie, verlaagt de kosten en vermindert de milieu-impact, door slim gebruik te maken van verschillende energiebronnen op basis van de vraag.

 Besparingscalculator: bereken het verschil

Door de efficiëntie van hybride aggregaten bespaart u aanzienlijk op brandstofkosten en CO2– uitstoot. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door over te stappen op een hybride aggregaat? Maak gebruik van de hybride aggregaat-besparingscalculator van RECO. Deze handige tool berekent uw energieverbruik, brandstofkosten en CO2-uitstoot om uw potentiële besparingen in kaart te brengen. Krijg inzicht in de voordelen van een hybride aggregaat en maak een weloverwogen beslissing voor uw project. Voor meer informatie over onze hybride aggregaten en andere verhuuroplossingen kunt u terecht bij RECO.