Duurzame kerstpakketten? Dit is er mogelijk!

Een kerstpakket is het perfecte relatiegeschenk voor je medewerkers, klanten of andere zakenrelaties. Het kan soms nog wel eens lastig zijn om leuke kerstpakketten uit te zoeken of samen te stellen. Je wilt natuurlijk dat het een mooi pakket is, maar wat nou als het ook nog eens een duurzaam kerstpakket is? Dan valt het extra goed in de smaak. We hebben daarom een aantal verschillende soorten kerstpakketten voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies hoe je iemand blij kan maken met een fantastisch kerstpakket.

Rituals

Een kerstpakket met Rituals producten is een goede keuze. Een pakket van Rituals valt gegarandeerd in de smaak. Enerzijds natuurlijk omdat het goede producten zijn maar ook omdat het duurzaam is. Rituals vindt duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Ze kijken hierbij naar verschillende dingen. Bijvoorbeeld naar de herkomst van de grondstoffen. Naast de duurzame grondstoffen kijken ze ook naar de leveranciers. Rituals vindt het namelijk ook belangrijk dat de leveranciers hun medewerkers goed behandelen. Een Rituals pakket is dan ook een goede optie als kerstpakket, de pakketten zijn er in verschillende soorten en maten.

Streekproducten

Een kerstpakket met streekproducten is erg leuk. Vooral als je een plaatselijke ondernemer bent met veel lokale klanten is het een goede optie. Er zijn vaak meer van dit soort producten beschikbaar dan je denkt. Vaak zitten er in een pakket lokale producten zoals jam, kaas, en andere heerlijke lekkernijen. Je kunt ervoor kiezen om een pakket zelf samen te stellen of een kant en klaar pakket te kopen.

Fairtrade pakket

Net als de andere opties is dit pakket ook duurzaam. Dit is dan ook een goede vervanger van de streekproducten. Wanneer je klanten hebt door het hele land is een pakket met de streekproducten misschien niet geschikt. Je kunt dan kiezen voor een fairtrade pakket. Ook hiervoor zijn mooie producten te vinden. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten fairtrade pakketten en het wordt steeds populairder.

Er zijn dus meer dan genoeg opties voor een duurzaam kerstpakket. Vooral als je een ondernemer bent die staat voor duurzaamheid en het milieu is het een mooie kans om je imago te versterken. Door je klanten of relaties te verrassen met een mooi pakket zullen zij een positieve gedachte krijgen wanneer ze aan je denken. Wees uniek en geef eens iets anders dan het standaard kerstpakket.

Share Button