Minder PET-flessen, minder afval én minder schade aan onze planeet: het zijn maar enkele voordelen voor het gebruik van een herbruikbare drinkfles. Iedereen zou plastic drinkflesjes moeten vervangen voor een herbruikbare drinkfles, aangezien dit een stuk beter is voor het milieu. En nu denkt u misschien: zo’n duurzame drinkfles is toch supersaai? Integendeel. Tegenwoordig zijn er veel verschillende herbruikbare drinkflessen te verkrijgen. Er is genoeg keuze, denk aan RVS drinkflessen, glazen drinkflessen en kunststof drinkflessen. Wilt u een herbruikbare drinkfles kopen? Lees dan hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Herbruikbare drinkfles van kunststof

Bent u op zoek naar een herbruikbare drinkfles van kunststof? Dan is een Dopper misschien wel iets voor u! De Dopper drinkfles is een goed voorbeeld dat een herbruikbare drinkfles niet saai hoeft te zijn. De Dopper drinkflessen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, zien er ontzettend stijlvol uit én zijn voorzien van een super handig design. In de dopper zit namelijk een glas verwerkt, super functioneel dus! Daarnaast voorkomt – volgens onderzoek – één dopper drinkfles dat 40 plastic wegwerpflessen per jaar in onze oceanen belandt. Win-win situatie noemen we dat!

Naast het feit dat een dopper al mooi is van zichzelf, zijn er ook heel veel personalisatie mogelijkheden. Zo kunt u Doppers bedrukken met uw eigen naam of met het logo van uw bedrijf of organisatie. Een Dopper-fles is daardoor – naast het feit dat u een steentje bijdraagt aan het verbeteren van het milieu – een ideaal promotie- of relatiegeschenk voor uw organisatie. Vooral omdat een Dopper zo bedrukt kan worden, dat hij precies past bij uw bedrijf of organisatie. Bent u dus op zoek naar een duurzaam geschenk voor uw personeel of relaties? Dan is een bedrukte dopper zeker een leuke suggestie.

Herbruikbare drinkfles van RVS

Naast een standaard kunststof drinkfles zijn er ook heel veel mogelijkheden voor een herbruikbare drinkfles van RVS. Ook Dopper heeft naast hun standaard kunststof drinkfles een rvs-variant. Het voordeel van een thermos/RVS drinkfles is dat je hierin je drinken zowel heet als koud kunt houden. Zo kunt u zowel thuis/op kantoor als onderweg genieten van je heerlijke warme of koude dranken. Ook thermosflessen zijn te verkrijgen in verschillende vormen, formaten en merken. Ideaal om mee te nemen voor een dagje weg én uiteraard ontzettend goed voor het milieu. Je hoeft u namelijk geen losse plastic flesjes meer te kopen.

Herbruikbare drinkfles van glas

Naast de RVS-drinkflessen en kunststof drinkflessen zie je ook steeds vaker herbruikbare drinkflessen van glas. Ook Dopper heeft hier een supermooie variant van. Een glazen drinkfles is super stevig, ziet er luxueus uit en is volledig recyclebaar. Daarnaast blijven er geen vieze geurtjes achter en blijven glazen drinkflessen altijd helder. Heel veel voordelen dus! Ook glazen drinkflessen zijn perfect om te laten bedrukken met een logo of tekst.

Dopper of waterfles laten bedrukken

Denkt u erover na om een Dopper of andere herbruikbare drinkfles te kopen? Denk er dan ook eens over na om deze te laten bedrukken. Waterflessen bedrukken maakt een drinkfles persoonlijk en uniek. Superleuk om te verdelen onder uw personeel óf als geschenk voor uw relaties! Door uw eigen logo, tekst of naam op een drinkfles te drukken krijgt deze duurzame drinkfles net even dat beetje extra. Een Dopper of drinkfles is daarnaast ook een ontzettend goed middel om uw bedrijf te promoten. Alleen maar voordelen dus!