Drie genomineerden voor de Young Sustainability Award bekend gemaakt

Op 20 november 2007 zullen op het Nationaal Sustainability Congres veel goede, duurzame initiatieven in de spotlights worden gezet. Daarnaast zal op het congres de Young Sustainability Award worden uitgereikt. Deze geldprijs van € 5.000 zal uitgereikt worden aan een student of jong professional met een nieuw slim, verrassend, haalbaar idee dat bij zouden kunnen dragen aan een duurzamer Nederland.

Op de sluitingsdatum van 19 oktober jl. waren er 27 ideeën ingezonden voor deze award. De deelnemers aan het Nationaal Sustainability Congres konden hieruit 3 inzendingen nomineren door op deze site te stemmen. Deze drie genomineerden zijn:

1. Carolien van Merksteijn uit Delden met “Etalageverlichting”
2. Janneke van Bakel uit Voorburg met “Nieuwe Energie: gezond, goedkoop en groen
sporten!”
3. Dennis Harte uit Leiden met “Elektrische tuktuk”

Van deze 3 genomineerden zal een filmpje gemaakt worden. De congresgangers bepalen tijdens het congres na vertoning van deze filmpjes de winnaar door met SMS te stemmen.

De award wordt mede mogelijk gemaakt door de ASN Bank, DHV B.V., Enviu en IBM Nederland. ASN Bank heeft daarbij het prijzengeld beschikbaar gesteld.

Er zijn inmiddels ruim 450 aanmeldingen voor het Nationaal Sustainability Congres en de organisatie verwacht een volledig gevuld WTC in Rotterdam.

Share Button