Een nieuw matras kopen is voor iedereen uitdaging. De meeste mensen doen dit 1 keer in de 10 jaar, waardoor consumenten niet altijd over de juiste kennis beschikken. Daarnaast worden er steeds meer soorten matrassen aangeboden, waardoor het niet meer duidelijk is voor welk matras ze moeten kiezen. Hierdoor zien ze door de bomen het bos niet meer, want wat zijn goede matrassen?

Bij The Night Store helpen we graag iedereen die een nieuw matras zoekt. We gaan dan ook direct voor een goed en echt werkend matras. Dit wordt ook wel een actief matras genoemd. Dit soort matrassen zijn hard op de plekken waar het hard moet zijn en zacht waar het zacht moet zijn. Op deze manier voorkom je rug- en nekklachten en scheelt het dat consumenten niet na een aantal maanden de zoektocht weer opnieuw moet beginnen.

 Geniet van 15 jaar slaapgenot

Zoals we hierboven al zeiden: de meeste matrassen gaan maar maximaal 10 jaar mee. Als je geluk hebt. Want, steeds vaker kom je goedkope matrassen van bijvoorbeeld maar 100 euro tegen. Ze zijn op de gekste plekken te vinden, zoals in een supermarkt. Dit soort matrassen klinken wellicht goed voor de portemonnee, maar in werkelijkheid slijten deze matrassen nóg sneller. Hierdoor moet je zo’n soort matras soms al na 5 jaar vervangen.

De matrassen van The Night Store gaan tot wel 15 jaar mee. Deze matrassen zijn namelijk zo gemaakt, dat je ze kunt blijven draaien. Hierdoor slaap je niet alleen een stuk beter door de hoge kwaliteit van het matras, maar je doet er ook nog eens een stuk langer mee. Dat is wél een ideale oplossing voor de portemonnee.

Ga voor een duurzaam matras

We willen mensen graag motiveren om ook te kiezen voor een matras die extra lang meegaat. Dit scheelt namelijk ontzettend veel afval en het scheelt veel grondstoffen. Ook worden alle matrassen van The Night Store in eigen beheer in België geproduceerd. Dit betekent dat de CO2-uitstoot, om het matras in Nederland te krijgen, een stuk kleiner is dan bij andere grote beddenmerken. En een ander voordeel: ieder matras wordt op maat gemaakt, waardoor onze klanten een matras krijgen die afgestemd is op hun lichaamsbouw.

Meer weten over duurzame matrassen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze duurzame matrassen? Kom gerust bij ons langs in Genemuiden; we vertellen je er graag meer over!