De informatiezuil is draadloos te koppelen aan een standaard of op maat geleverd online energiemonitoringsysteem en toont het gemeten energieverbruik binnen het bedrijf. Hierdoor beschikken de gebruikers altijd over de meest recente ^energie(meet)data. Daarnaast kan deze informatie real-time worden bijgewerkt. Met de E-Scope hebben organisaties een tool in handen die inzicht geeft in de resultaten van de duurzaamheidsdoelstellingen.

De E-Scope kan op iedere plaats in een kantoor worden geplaatst en is voorbereid op narrow casting. Hierdoor is het ook mogelijk om andere berichten, zoals bedrijfspresentaties, op hetzelfde scherm weer te geven. Dit maakt de E-Scope een uitstekend medium om gebruikers en bezoekers van het pand op verschillende manieren te informeren. Daarnaast is het een goed middel om medewerkers bewust te maken van hun energieverbruik binnen de organisatie. Het scherm is in diverse formaten verkrijgbaar, beginnend vanaf A3-formaat. De schermen kunnen eenvoudig aan de muur gemonteerd worden.

“Duurzaam ondernemen staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje”, zegt Edwin Terlaak, commercieel directeur van Innax Nederland. “Met behulp van de E-Scope kunnen bedrijven nu inzichtelijk maken hoeveel energie ze verbruiken en manieren bedenken hoe ze op hun energieverbruik kunnen besparen.”