Met trots introduceerde Compass Group Nederland, op ‘de dag van de aarde ’ (22 april), de meest ambitieuze en duurzame Integrated Facility Management (IFM) aanpak die op dit moment wereldwijd beschikbaar is: NuLA.

Met NuLA slaat het bedrijf de handen ineen en maakt het de verbintenis om alleen te werken met milieuvriendelijke-, duurzame producten en initiatieven. Ons uitgangspunt? Samen naar 0. Nul verspilling in alle aspecten van onze dienstver­leningsketen; Zero emission, Zero waste en dus Zero footprint. “Wij promoten en initiëren duurzame initiatieven en bewustwording samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers, alleen op die manier maken wij het verschil!”

“Compass Group Australië, lanceerde Nula succesvol binnen Westpac Bank Sydney en nu is NuLA dus ook in Nederland. NuLA is een bewezen concept met een frisse uitstraling, tools en een doel!” Aldus Lonneke Geurtz, Manager Concepts & Innovations Compass Group Nederland.

Dieuwke Moerman, Director Sales & Marketing Compass Group Nederland, vult aan: “NuLA is een reis die we samen met onze opdrachtgevers aangaan; de reis naar 0. Met onze integrale aanpak introduceren wij duurzame initiatieven, bewustwording bij onze gasten en hierdoor toonaangevende resultaten. Wij maken optimaal gebruik van onze impact en innovatiekracht als wereldwijd IFM specialist. Hierdoor realiseren wij gestelde ambities en dragen wij bij aan een algehele verduurzaming van ons milieu.”

Binnen NuLA komen ambities als: inclusiviteit, gezondheid en duurzaamheid samen. Nul verspilling op het gebied van: talent (inclusiviteit), vitaliteit (gezondheid) en nul verspilling van grondstoffen en milieu (circulariteit). NuLA geeft ons handvatten om systematisch ieder onderdeel van ons duurzaamheidsproces verder te optimaliseren. We trainen onze teams en creëren hiermee een cultuur van continu verbeteren. Samen bepalen wij het ijkpunt, we introduceren en begeleiden gefaseerd duurzame initiatieven die bijdragen aan de contractdoelstellingen. De behaalde resultaten maken wij publiekelijk zichtbaar. Dit houdt alle medewerkers betrokken en maakt iedereen trots!

Ragna Tielen, Manager Sustainability Compass Group Nederland:”NuLA geeft ons handvatten om systematisch ieder onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie verder te optimaliseren. We trainen onze teams en creëren hiermee een cultuur van continu verbeteren voor de klant en dienstverleningsketen. Samen bepalen wij het ijkpunt, we introduceren en begeleiden gefaseerd duurzame initiatieven die bijdragen aan de contractdoelstellingen. De behaalde resultaten maken wij publiekelijk zichtbaar. Dit houdt alle medewerkers betrokken en maakt iedereen trots!”

Door blijvend nieuwe initiatieven te introduceren, zo weinig mogelijk nieuwe materialen te gebruiken en zoveel mogelijk te recyclen, behalen we de 0. Om onze doelstellingen kracht bij te zetten richtten wij de NuLA foundation op. Een % van onze winst komt ten goede van inclusiviteit en de doorontwikkeling van duurzaamheidsinitiatieven wereldwijd!