AllChiefs is B Corp gecertificeerd! Duurzame impact is vanaf onze start verweven in ons DNA. Toetreding tot het netwerk van B Corporations is een bevestiging van onze missie: organisaties transformeren naar een duurzame toekomst. We zijn beretrots, maar nog lang niet klaar. We blijven werken aan het vergroten van onze impact op mens, milieu en maatschappij.

Wij staan voor Consultancy with a heartbeat. Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn achter het succes van ieder bedrijf en dat iedereen kan bijdragen aan een betere wereld. AllChiefs helpt bedrijven toekomstbestendig te worden en te blijven. Onze 40 Chiefs werken hier iedere dag samen met onze klanten met veel energie aan. Dit doen we vanuit de expertises People & Organisation, Sustainable Logistics, Digital Experience en Data. Onze kracht zit op het snijvlak waar deze expertises elkaar ontmoeten. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen, organisaties en de wereld waarin zij opereren. Wij brengen strategie en betekenisvolle verhalen tot leven. En zorgen voor duurzame oplossingen die geïntegreerd zijn in én omarmd worden door de gehele organisatie.

Wat maakt onze duurzame bedrijfsvoering onderscheidend ten opzichte van andere consultancybureaus? AllChiefs staat voor een gezonde en inspirerende werkomgeving, ook bij onszelf. We streven naar een duurzaam leven zowel in werk als privé. Daarom geven we individuele verantwoordelijkheid, ruimte en autonomie, hebben we veel aandacht voor het vinden van een goede balans, voor duurzame reisbewegingen, eerlijke beloningen en zorgen we voor een prettige, veilige en sociale werkomgeving. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor advies en implementatie. We werken vanuit verbinding en betrokkenheid en streven naar co-creatie. Wij werken graag met onze klanten, niet voor hen. Zo worden onze klanten chief van hun eigen veranderingen. Daarmee maken we onszelf overbodig, zodat zij na onze samenwerking op eigen kracht succesvol verder kunnen. We creëren hiermee blijvende en duurzame impact.

AllChiefs bewijst dat Consultancy ook groen kan. Wij creëren gezonde organisaties, met gelukkige medewerkers, die op basis van data de juiste beslissingen maken en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Bonne Goedhart, Co-lead AllChiefs