Boekbestelling ‘Duurzaamheid stap voor stap’

stapvoorstapDuurzaamheid, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd, gaat eigenlijk over gewoon fatsoenlijk zaken doen. Fatsoenlijk in de zin van respect hebben. Dit betekent rekening houden met de mens, de aarde en een gezonde winstgevendheid die innovatiemogelijkheden en continuïteit biedt.

U overweegt uw organisatie te verduurzamen? U oriënteert zich op manieren om dit te doen? U ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet waar te beginnen? Kortom, u zoekt een startpunt. Dan is dit boek voor u geschreven! 
Duurzaamheid stap voor stap toont op eenvoudige en overzichtelijke wijze de verschillende wegen die u kunt volgen om uw organisatie duurzamer te maken.

“Dit is een prachtige Tom Tom naar de duurzame wereld. Vooral de ‘P’ van plezier zal aanslaan.” René C.W. Boender, auteur Great to Cool. Duurzaamheid stap voor stap bevat inspirerende praktijk­voorbeelden en diverse handvatten om succesvol te zijn. Na lezing van dit boek weet u waar te beginnen en welke stappen hier logisch op volgen. Het geeft u een stappenplan om de verduurzaming in uw bedrijf succesvol (verder) te ontwikkelen.

Bestellen

U kunt de het boek “Duurzaamheid stap voor stap” bestellen door dit formulier ingevuld online te verzenden.

Ja, ik bestel het boek “Duurzaamheid stap voor stap” en betaal € 19,95 per exemplaar (exclusief verzendkosten, incl. BTW) na ontvangst.