Boekbestelling ‘De duurzame arbeidsorganisatie’

200510031609138843De duurzame arbeidsorganisatie
Willem de Lange en Jeroen Koppens

Uitgeverij Weka
Prijs: € 45,05 (excl. verzendkosten)
Rechtstreekse bestelling via uitgever.

Dit boek geeft een heldere visie op hoe HRM een belangrijke rol kan spelen in een duurzame ontwikkeling van arbeidsorganisaties. Aan de hand van talloze voorbeelden geven de auteurs stap voor stap aan hoe dit in zijn werk gaat. 
Dit boek is een must voor iedere HR-professional die verder wil gaan dan alleen het beheren van de P&O instrumentarium. Ook wordt het boek voorgeschreven bij diverse HBO- en Universitaire opleidingen. Willem de Lange en Jeroen Koppens geven met hun boek vele handvatten hoe u als manager van een organisatie duurzaam kunt ondernemen. Aan de hand van vele good en bad practices wordt een leidraad geboden om een duurzame arbeidsorganisatie op te bouwen. Zij stellen dat de organisatie die zich profileert met een duurzame ondernemingsstrategie het duurzaamheidsdenken ook moet vertalen naar de organisatie en het management van de arbeid. De organisatie die hierin slaagt, is in hun ogen een duurzame arbeidsorganisatie.

Bestellen

U kunt het boek De duurzame arbeidsorganisatie bestellen door dit formulier ingevuld online te verzenden.

Ja, ik bestel het boek “De duurzame arbeidsorganisatie” en betaal € 45,05 per exemplaar (exclusief verzendkosten, incl. BTW) na ontvangst.