Schiphol krijgt internationale erkenning voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Het corporate responsibility programma van Schiphol heeft vandaag in Chicago de Airports Going Green Award gewonnen. Jaarlijks reikt het Chicago Department of Aviation, organisator van de Airports Going Green conferentie, prijzen uit voor luchthavens die zich inspannen voor de verduurzaming van de luchtvaart.

Het Chicago Department of Aviation roemt Schiphol voor “the incredible sustainability achievements and innovations at Schiphol and in particular the contributions to the aviation industry” en noemt Schiphol een bron van inspiratie voor de verduurzamingsinitiatieven van luchthavens in de Verenigde Staten.

Check-in to sustainability
Schiphol Group anticipeert en investeert in een duurzame toekomst en behoort tot de wereldtop van groene luchthavens. Schiphol Group maakt verbindingen mogelijk. Verbindingen tussen Nederland en rest van de wereld en verbindingen tussen mensen. Schiphol Group onderneemt met respect voor mens, milieu en omgeving. Dat doet zij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de reizigers en de business partners op de luchthaven.