Sustainalize groeit door en verwelkomt Vivian ten Have en Tijn Willems

Adviesbureau Sustainalize groeit door! Daarom verwelkomen we vanaf begin dit jaar Vivian ten Have, afkomstig van CFF Communications, en Tijn Willems, afkomstig van EY Climate Change en Sustainability Services. Omdat we in korte tijd hard gegroeid zijn naar ruim 30 consultants, zijn we onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. 

Over Vivian ten Have

Vivian helpt bedrijven positieve veranderingen in gang te zetten. Ze richt zich daarbij op de bredere profilering van een organisatie en laat boodschappen richting verschillende stakeholders daar helder en effectief bij aansluiten. Bij Sustainalize zal Vivian met klanten werken aan rapportage, communicatie en strategie.

Vivian werkte zeven jaar bij CFF Communications, een adviesbureau voor corporate en financiële communicatie en investor relations. Als consultant adviseerde en ondersteunde ze bedrijven op het gebied van reputatie- en stakeholdermanagement, positioneringsvraagstukken, PR- en mediarelaties, jaarverslaglegging en financiële communicatie en IR. Vivian werkte voor klanten in verschillende sectoren waaronder retail, vastgoed, transport en logistiek, financiële dienstverlening en non-profit. Ook was ze adviseur bij meerdere toonaangevende beursgangen aan Euronext Amsterdam, waaronder die van Basic-Fit, Avantium en Lucas Bols en de overname van TNT Express door FedEx.

Daarnaast was Vivian vanuit CFF de afgelopen vijf jaar verantwoordelijk voor de PR, mediarelaties en externe reputatie van The Ocean Cleanup. Bij meerdere beslissende momenten heeft ze de bekendheid van de organisatie en het bewustzijn rondom het plasticprobleem wereldwijd vergroot.

Vivian heeft een academische achtergrond in Communicatie en begon haar carrière als media-analist. Ze volgde een studie Media en Informatiemanagement aan de Hogeschool van Amsterdam en behaalde haar MSc in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.

Over Tijn Willems

Tijn is gedreven in het ondersteunen van bedrijven op het gebied van stakeholdermanagement en het vertalen van ‘materiële thema’s’ naar strategie en KPI’s. Ook richt Tijn zich bij organisaties graag op het rapportageproces van niet-financiële informatie en de assurance daarvan. Bij Sustainalize zal hij vooral aan deze dienstverlening werken.

Tijn werkte 4 jaar bij EY Climate Change. In deze functie heeft hij veel ervaring opgedaan met projecten op het gebied van stakeholderdialogen, materialiteitsanalyses, niet-financiële jaarverslaggeving en assurance. Hij is de afgelopen 4 jaar onderdeel geweest van het projectteam van de Transparantiebenchmark, waarvan afgelopen jaar als projectmanager. Hij werkte in meerdere sectoren, zoals de financiële dienstverlening, handel, voedingsmiddelen, transport en de afvalsector. Ook heeft hij diverse projecten uitgevoerd voor de rijksoverheid.

Tijn studeerde Business Administrations aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaalde zijn MSc in Global Business & Sustainability.

Share Button