De wereld zit als gevolg van het coronavirus in zwaar weer. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, staan veel mensen en ondernemingen juist nu op om met mooie en slimme initiatieven de strijd aan te gaan. Hiermee willen ze een positieve bijdrage leveren om de directe en indirecte effecten van de crisis te dempen. Sublime gelooft hierin en gaat als platform van de vooruitgang haar mediakanalen beschikbaar stellen om extra zichtbaarheid aan deze initiatieven te geven.

Gratis mediaruimte voor positieve en ondernemende initiatieven

Sublime staat voor vooruitgang, innovatie en verbinding. Daarom brengt de radiozender iedere werkdag het ‘Nieuws van de Vooruitgang’ en ‘Ondernemers van de Vooruitgang’, waarin positieve ontwikkelingen uit de hele wereld en het bedrijfsleven worden gemeld. Hoewel veel organisaties de gevolgen van de coronacrisis direct voelen, staan veel ondernemers juist nu op om hun creativiteit en ondernemershart op een positieve manier in te zetten door met slimme en hartverwarmende initiatieven te helpen in deze crisis.

Sublime wil hiervoor een podium bieden. En daarom stelt de radiozender een extra reclameblok beschikbaar na de bulletins van Ondernemers van de Vooruitgang om 9:30, 17:30 en 18:30 om zo de zichtbaarheid en impact van deze initiatieven te vergroten.

Bedrijven en ZZP’ers die gebruik willen maken van dit aanbod, kunnen hun voorstel sturen naar ondernemers@sublime.nl met daarbij een korte beschrijving van het initiatief, de hulp die ze zoeken en de boodschap die ze op radio willen brengen.

Luisteraars samenbrengen met naasten

De noodzaak om fysiek afstand te houden, zorgt ervoor dat steeds meer mensen in een sociaal isolement terecht dreigen te komen. Besmette gezinnen of individuen zitten geïsoleerd thuis, opa’s en oma’s kunnen geen fysiek contact hebben met hun kinderen en kleinkinderen, terwijl dat juist nu zo fijn zou zijn.

Daarom gaat Sublime luisteraars, die daar behoefte aan hebben, via de radio even samenbrengen met hun naasten. Via de Sublime-app kunnen luisteraars een persoonlijke audioboodschap achterlaten om bijvoorbeeld even te delen van wie ze houden, wie ze missen, of wie ze een hart onder riem willen steken. Deze berichten zullen de gehele dag tussen de muziek door op Sublime te horen zijn.