Rob van Tilburg maakt overstap van Royal HaskoningDHV naar Sustainalize

Rob van Tilburg, een zeer ervaren adviseur op het gebied van duurzaam ondernemen, maakt de overstap naar adviesbureau Sustainalize. Hij zal vooral het deel van de adviespraktijk dat zich richt op strategie- en visievorming, circulariteit en stakeholderdialogen voor ondernemingen verder helpen vormgeven.

Samen met Folkert van der Molen heeft Rob in 1999 de toonaangevende ‘Adviesgroep Duurzaam ondernemen’ opgericht bij advies- ingenieursbureau DHV (nu Royal HaskoningDHV). Folkert maakte begin 2017 de overstap naar Sustainalize.

Rob over zijn aansluiting bij Sustainalize: “Sustainalize heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét vooraanstaande MVO-adviesbureau dat ondernemingen zowel vanuit strategisch perspectief als met raad en daad bijstaat bij duurzaam ondernemen. De ideale context om mijn persoonlijke ambitie om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen verduurzamen verder vorm te geven!”

Sustainalize verdubbelde in het afgelopen jaar in omvang en heeft nu meer dan 25 consultants in dienst. Het adviesbureau voert opdrachten uit op het gebied van duurzaamheid voor inmiddels zo’n 140 ondernemingen.

Lees het volledige bericht

Share Button
FavoriteLoadingBewaar als favoriet