Partnernieuws Simply Sustainable

Bij Simply Sustainable maken wij het eenvoudig voor grote bedrijven om duurzaam en verantwoord te werken. Duurzame bedrijfsvoering moet de simpele, natuurlijke manier van zaken doen worden, en daar willen wij graag aan bijdragen.

Sinds de oprichting in 2010 helpt Simply Sustainable bedrijven bij het opstellen en uitvoeren van ambitieuze en haalbare transitieplannen voor de realisatie van hun duurzaamheidsagenda en het versterken van bedrijfsstrategie. Ons werk is erkent via nominatie en winst van verschillende prijzen, waaronder de Sustainablity Leaders Awards, Consultancy of the Year en de Better Society Awards. Sinds 2017 werken wij internationaal.

We bieden een breed scala aan strategisch en technisch advies, van strategische planning, rapportage en de integratie van strategie in de bedrijfsvoering.

Ons team van volledige gecertificeerde experts biedt toegespitste oplossingen op basis van diepe kennis. Met onze 12-jaar ervaring in het adviseren van toonaangevende bedrijven helpen we onze klanten met een strategische aanpak voor een positieve impact op stakeholders en de maatschappij.