Partnernieuws Santas Koffie

Gedreven vanuit passie, trots en kennis mêleren wij de lekkerste koffies voor horeca, het MKB en grootzakelijk. Onze afnemers zijn professionele gebruikers zoals restaurants, hotels, overheidsinstellingen, zorginstellingen, cateringbedrijven, scholengemeenschappen, bedrijven, advocatenkantoren, architectenbureaus, buurthuizen en wijkcentra.

Maatschappelijk duurzaam ondernemen

Veel van onze afnemers onderschrijven de term ‘maatschappelijk duurzaam ondernemen’ en voegen bij het gebruik van onze producten de daad bij het woord. Ons unieke statiegeldconcept helpt onze klanten ook bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

De Vertrekhal in Rotterdam

Wij opereren vanuit het hart van de Rotterdamse haven en zijn gevestigd in het monumentale pand; de Vertrekhal Oranjelijn. Hier komen de ruwe koffiebonen per schip bij ons binnen, die vervolgens extra langzaam geroosterd worden in authentieke trommelbranders.

Duurzame retourverpakking

Naast onze primaire ambacht proberen wij tevens zorg te dragen voor mens & milieu. Natuurlijk zijn wij Fairtrade (Max Havelaar), Bio (Skal) en MVO gecertificeerd. Maar vanuit onze overtuiging dat duurzaamheid verder gaat dan certificering, namen wij in 1988 al het initiatief om te stoppen met plastic- en folie wegwerpverpakkingen voor onze koffies. Wij introduceerden daarom een unieke & duurzame retourverpakking; het ijzersterke koffieblik.
Hiermee streven wij ernaar om zo min mogelijk afval te creëren. Niet alléén in woord, maar ook in daad dankzij ons tastbare & duurzame retourverpakking concept.

Met een blik die gemiddeld 104 keer mee gaat bespaart dit 624 pond verpakkingen van koffie die niet in het milieu terecht komen. Nog los van de 26 omverpakkingen waar volop plastic in zit.

Mens & Milieu

Zowel mens als milieu staan hoog in het vaandel bij Santas Koffie. Niet alleen in woord maar ook in daad. Santas Koffie is al jaren een vertrouwde werkgever in Rotterdam. Goed werkgeverschap is voor Santas Koffie een belangrijke kernwaarde. Met het ondersteunen van cursussen en trainingen bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontplooien en daar waar mogelijk door te groeien. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is er ruimte in ons bedrijf. Wanneer het gaat om milieu; hanteren wij een duurzame verpakkingsmethode en voldoen wij aan verscheidene certificaten.

 

Website

www.santaskoffie.nl


Actueel nieuws

[smoothslider id=’24’]

 

Meer nieuws vanuit Santas Koffie