Partnernieuws AllChiefs

YOU, ME, WE ARE ALLCHIEFS
Consultancy with a Heartbeat

Wij begrijpen dat het verbinden van mensen verbetering aanjaagt

Achter strakke kantoorgevels en transparante jaarcijfers kloppen de harten van mensen die samen dromen en durven. AllChiefs weet als geen ander dat mensen de sleutel zijn tot succes voor iedere organisatie en uiteindelijk een betere wereld. We brengen mensen samen, dagen uit, ondersteunen en versnellen. Samen bouwen we aan duurzame organisaties die toekomstbestendig zijn. Impact maken met de juiste balans tussen mens, planeet en resultaat.

Hoe wij dat doen?

Creating impact through organizations

We hebben maar één wereld, één gemeenschappelijk ecosysteem. Organisaties hebben daarin ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Impact maak je met de juiste balans tussen mens, planeet en resultaat. AllChiefs werkt met haar klanten aan duurzame organisaties. Samen bouwen we  aan een toekomstbestendige wereld. Wij combineren kennis en unieke expertises en passen dit integraal toe. Deze holistische aanpak garandeert het optimale resultaat voor jouw ecosysteem.

Using the power of change

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. We worden voortdurend uitgedaagd mee te bewegen. Om toekomstbestendig te zijn moeten organisaties zich aan kunnen passen aan de veranderende omgeving. Niet één keer, maar telkens weer. AllChiefs gebruikt deze energie als kracht om mensen en hun organisaties sterker te maken. AllChiefs versnelt en geeft de juiste richting aan beweging. Verandering is daarmee een reis, een aanjager voor verbetering en  duurzame groei. AllChiefs verankert en maakt je klaar voor de toekomst.

Dit doen wij op basis van onze vier principes:

  1. Samen met organisaties bouwen aan een betere wereld.
  2. Altijd multidisciplinair in onze aanpak.
  3. Wij gebruiken de kracht van verandering.
  4. Wij maken jou Chief van je eigen verandering.

Onze focus?

Sustainability strategie ontwikkeling én implementatie op het gebied van supply chain en logistiek

You, me, we are AllChiefs

We brengen mensen samen. In situaties waar ervaren mensen delen en jonge talenten durven. Door ruimte te geven aan eigenheid prikkelen we elkaar om te blijven leren. Alleen het optimale resultaat telt, eerder zijn we niet tevreden. Wij dagen je uit en ondersteunen je, op de juiste plek  en het juiste moment. AllChiefs zet jou aan het stuur van je eigen verandering. Blikverruimend, scherp, verbindend en impactvol.

You, me, we are AllChiefs.

AllChiefs, Consultancy with a heartbeat