Webinar: Duurzaam beton van hype naar aanpak

Wanneer

12/10/2022    
10:00 - 11:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar: Duurzaam beton van hype naar aanpak

Tijdens de Dutch Green Building Week organiseert TNO op 12 oktober 2022 van 10:00 – 11:00 uur het webinar ‘duurzaam beton van hype naar aanpak’. Met gastsprekers kijken we vanuit verschillende invalshoeken als opdrachtgever, sloper en duurzaamheidsdeskundige naar de toekomst van duurzaam beton.

Duurzaam beton van hype naar aanpak

Voor het grootschalig implementeren van innovaties in duurzaam beton en constructies is meer nodig dan alleen de innovatie zelf. Ketenbrede samenwerking en veranderingen in huidige werkwijzen worden hierbij vaak genoemd. MIMO, een nieuwe aanpak in ontwikkeling bij TNO, ondersteunt en optimaliseert combinaties van duurzame innovaties, maar heeft ook potentie om nieuwe samenwerkingsvormen en werkwijzen te ondersteunen. TNO gaat hierover in debat vanuit verschillende invalshoeken met een opdrachtgever, sloop- en bouwbedrijf en duurzaamheidsdeskundige.

Dutch Green Building Week – Hier gaan we voor!

Van 10  tot en met 14 oktober organiseert DGBC de twaalfde editie van de Dutch Green Building Week. Onder de noemer ‘Hier gaan we voor!’ staat deze editie volledig in het teken van initiatieven die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame steden en gemeenschappen. De Dutch Green Building Week is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. De week geeft ieder jaar weer een podium aan bedrijven en instellingen die voorlopen op CO2-reductie, Circulariteit, Klimaatadaptatie en Gezondheid. Nationale en internationale goede voorbeelden worden getoond en concrete handvatten worden gegeven.

Sprekers

  • Albert Manenschijn van RWS
  • Arend van de Beek van Lagemaat
  • Agnes Schuurmans van SGS Intron & CB’23
Kaart wordt geladen...