Webinar ‘CO2-rapportages in de logistiek’

Wanneer

15/11/2022    
15:00 - 16:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Webinar 'CO2-rapportages in de logistiek'

Ook de logistiek ontkomt niet aan het registreren  en rapporteren van CO2 emissies. Wetgeving en zakenpartners vragen erom.  Maar CO2 uitstoot meten kan ook meerwaarde hebben voor je organisatie.

Schrijf je in voor CO2 Rapportages in de logistiek van Visma en UC Groep en leer alles over het belang van CO2 meten en rapporteren, wet- en regelgeving en vooral ook hoe je als bedrijf je voordeel kan doen met CO2 rapportages.

Drie goede redenen om naar ons webinar te komen

 1. Aankomende Europese wetgeving stelt het vervaardigen van CO2-uitstootrapportages verplicht. Overheden zullen deze emissies vervolgens gaan beprijzen. In Duitsland en Zweden is dit al ingevoerd, waarbij het tarief jaarlijks stijgt.
 2. Steeds meer bedrijven vragen aan hun leveranciers om rapportages over CO2-emissies op te stellen voor hun duurzaamheidsbeleid.
 3. De logistieke sector heeft een groot aandeel in de CO2-uitstoot en heeft vanuit het klimaatakkoord een reductieopgave gekregen.

Programma

 • Welkom en introductie
 • Wet- en regelgeving
 • De duurzame ambities van Lubbers Logistics
 • De meerwaarde van CO2 Meten in de logistiek
 • CO2 Meten met Loginex Carbon Intelligence

Over de Sprekers

 • Maarten Bedaf is een ervaren logistieke executive met een achtergrond bij onder meer: DSV, DB Schenker en  Customs Support Group. Maarten is nu Chief Commercial Officer bij Lubbers Logistics Group
 • Pascal van Beek is oprichter van de UC Group en heeft ruime ervaring onder meer bij iSHARE, DHL, EPSON en Darwin.
 • Peter Jasperse is Supply Chain & Sustainability consultant bij UC Group en heeft jarenlange ervaring in de logistiek, onder meer als Director Industrial and Consumer Europe bij APL Logistics.

Voor wie is het?

Dit webinar is interessant voor:

 1. Verladers
 2. Grote transporteurs
 3. Logistieke dienstverleners.

Schrijf je vandaag nog in

Aanmelden voor dit gratis webinar kan op deze pagina.

Kaart wordt geladen...