Vierde Nationaal BREEAM Congres

Wanneer

21/04/2022    
09:30 - 17:00

Waar

NH Hotel
Pr. Margrietplantsoen 100, Den Haag
NH Hotel
Vierde Nationaal BREEAM Congres

Samen borgen we een mooier morgen. Maar hoe doe je dat? Door je negatieve impact te verkleinen en je positieve impact te vergroten. Wat is de milieu-impact van interieur? Welke positieve impact heeft groen en biodiversiteit in de gebouwde omgeving? Aan het einde van het congres heb je genoeg handvatten om concreet aan de slag te gaan met het borgen van een mooier morgen.

Of je nu BREEAM-NL Expert bent of nog niet zo bekend bent met het keurmerk, de dynamische sessies bieden volop inspiratie en informatie om de gebouwde omgeving te verduurzamen en zo een positieve impact te maken op milieu en maatschappij.

Meer weten over het borgen van een mooier morgen? Meld je dan aan voor het Nationaal BREEAM Congres. Er is plaats voor maximaal 275 deelnemers. Deelnemen aan dit congres kost 420 euro (DGBC-participanten krijgen 25% korting en betalen slechts 315,- euro).

Als BREEAM-NL Expert levert het bijwonen van het congres nog een ander voordeel op: je voldoet aan de jaarlijkse permanente educatieverplichting.

Het evenement vindt plaats in de Randstad. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

Kaart wordt geladen...