VBDO presentatie AVA engagement rapport 2021

Wanneer

30/06/2021    
09:30 - 11:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
VBDO presentatie AVA engagement rapport 2021

Al ruim een kwart eeuw zijn we trouw bezoeker van algemene aandeelhoudersvergaderingen (AVA’s). Jaarlijks stellen we kritische vragen aan de bestuurders van om en nabij 40 Nederlandse, beursgenoteerde bedrijven, ter bevordering van een duurzame bedrijfsvoering. Ieder jaar brengen we onze bevindingen uit in het AVA engagement rapport.

Programma

  • Introductie door Angelique Laskewitz (VBDO)
  • Engagement thema’s en het delen van resultaten door Mart van Kuijk (VBDO)
  • Klimaatadaptatie van Nederlandse bedrijven
  • Arbeidsomstandigheden in de leveringsketen
  • Status van diversiteit binnen Nederlandse bedrijven

Met dit seminar wil VBDO de continue verbetering van het duurzaamheidsbeleid en de praktijken van Nederlandse beursgenoteerde bedrijven en hun investeerders stimuleren. We nodigen bedrijven uit waarmee VBDO in gesprek gaat, evenals financiële instellingen en experts op het gebied van de verschillende onderwerpen.

AVA thema’s 2021

De vragen stellen we naar aanleiding van een aantal thema’s. Jaarlijks wisselen we één thema, waardoor we actueel blijven en over meerdere jaren zicht krijgen op de prestaties van bedrijven binnen een thema. In 2021 stelt de VBDO vragen over klimaatadaptatie, werkomstandigheden in de keten en diversiteit.

Locatie en aanmelding

Wij hopen erop dat de presentatie dit jaar in hybride vorm kan plaatsvinden. Fysieke deelname is slechts zeer beperkt mogelijk en enkel op uitnodiging, maar via onderstaande aanmeldknop kunt u in ieder geval in digitale vorm bij dit event aanwezig zijn.

Aanmelden

Kaart wordt geladen...