Symposium Na de Troonrede

Wanneer

18/09/2018    
15:30 - 19:00

Waar

Theaters Tilburg (Schouwburgzaal)
Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg, 5038 TK
Theaters Tilburg (Schouwburgzaal)
Symposium Na de Troonrede

Op dinsdag 18 september zal het symposium ‘Na de Troonrede’ met aansluitend een gratis netwerkborrel plaatsvinden. Tijdens het symposium zal een indrukwekkend panel bestaande Herman Wijffels (oud-directeur Rabobank), Johan Graafland (hoogleraar universiteit) , Jacqueline Cramer (stategisch adviseur Utrecht Sustainability Institute) en Henny de Haas (directeur Hoppenbrouwers Techniek B.V.) onder leiding van moderator Danny Mekić met elkaar en met het publiek in discussie gaan over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De hoofdvraag dit jaar luidt: ‘Winst of waarde? Op weg naar een geliefde en succesvolle onderneming! Hiermee willen we de verantwoordelijkheid van bedrijven ten opzichte van maatschappelijke problemen zoals klimaatverandering, vergrijzing, luchtvervuiling en arbeidsomstandigheden onder de loep leggen. Hoe is dit concreet toepasbaar voor bedrijven? In welke mate bent u gebaat bij duurzaam ondernemen?

Het evenement vindt plaats in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg om 16.00. Aanmelden voor het symposium en de (gratis) netwerkborrel kan via de website www.nadetroonrede.nl

Kaart wordt geladen...