Sustainable Green Transitions – MBA module Business & Sustainable Transitions

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/09/2021
09:30 - 17:00

Locatie
Nyenrode Business Universiteit


De wereld om ons heen is constant in beweging. Voor elke organisatie die succesvol en toekomstbestendig wil ondernemen is het dan ook belangrijk om wendbaar te zijn en verandering te omarmen. Sommige veranderingen zijn echter zo groot en disruptief dat de voorbereiding daarop complex en veelomvattend is. In de module Sustainable Green Transitions richt Nyenrode Business Universiteit zich op vier van deze disruptieve transities:

Ben je benieuwd naar wat deze transities betekenen voor jouw branche of organisatie? Vraag je je af hoe je kan reageren op de veranderende wereld? En wil je ook weten welke kansen deze thema’s bieden voor systematische veranderingen? Dat zijn de vragen waarmee je aan de slag gaat in deze module. Daarbij laten wij je zien hoe een fundamentele verandering binnen je organisatie kan leiden naar een nieuw en duurzaam businessmodel, waarbij zowel je eigen organisatie als de markt en omgeving worden gemobiliseerd.

Deze module is een onderdeel van het Modulair Executive MBA programma, track Business & Sustainable Transitions. De module is los te volgen, of stapel meerdere modules tot een volwaardig MBA.

Meer informatie en aanmelden

Share Button
0