Recharge Earth 2022

Wanneer

07/09/2022 - 08/09/2022    
09:00 - 17:00

Waar

Rotterdam Ahoy Convention Centre
Ahoyweg 10, Rotterdam, 3084 BA
Rotterdam Ahoy Convention Centre
Recharge Earth 2022

Recharge Earth verbindt bedrijven, beleidsmakers, innovators, netbeheerders en energie-experts om kennis te delen, oplossingen te bedenken en de energietransitie te versnellen. Tijdens de eerste editie in september 2021 kwamen meer dan 500 energieprofessionals samen om zich onder andere te verdiepen in beleid, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid.

Dit jaar groeit Recharge Earth verder, met meer bezoekers en een nog breder spectrum aan relevante partners en sponsoren die gezamenlijk op zoek gaan naar een schonere energietoekomst. Speerpunten van die nieuwe toekomst zijn energie-onafhankelijkheid, leveringszekerheid, een nieuw energiesysteem en inclusief beleid. Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod tijdens het programma. Daarnaast is het congres uitgebreid met een internationale programmalijn.

Op 7 en 8 september 2022 keert Recharge Earth terug naar het Rotterdam Ahoy Convention Centre. U bent van harte welkom.

Congresprogramma

Door huidige internationale ontwikkelingen is de wens om het energiesysteem te verbeteren actueler dan ooit. Tijdens Recharge Earth brengt Rotterdam Ahoy energiedeskundigen en belanghebbenden samen om die bereidwilligheid daadwerkelijk om te zetten naar een betere energietoekomst.

Recharge Earth richt zich op twee aandachtsgebieden: Ports & Industries en Cities & Communities.  Het congres opent met een blik op internationale, geopolitieke ontwikkelingen en gaat dieper in op onder andere energie-afhankelijkheid, leveringszekerheid, Europees energiebeleid en internationale kansen. De tweede dag is gericht op de uitvoering. Wat is nodig om de energietransitie te laten slagen? Een nieuw energiesysteem en een inclusieve transitie zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten.

De plenaire sessies worden geleid door Remco de Boer, bekend van Studio Energie. Naast het plenaire programma bieden meerdere breakout sessies en ronde tafel gesprekken de mogelijkheid dieper in te gaan op verschillende onderwerpen.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...