Preuvenement Innovatief Duurzaam Ondernemen

Wanneer

08/07/2016    
13:00 - 18:00

Waar

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25, Breukelen, 3621 BG
Preuvenement Innovatief Duurzaam Ondernemen

Nyenrode Business Universiteit organiseert op 8 juli 2016 het ‘Preuvenement Innovatief Duurzaam Ondernemen’. (Ex-)deelnemers van Nyenrode-programma’s, faculteitsleden en anderen die zich inzetten voor of geïnspireerd willen worden door stewardship en innovatief duurzaam ondernemen, zijn welkom om te ‘proeven’ en samen te leren van duurzame initiatieven.

Innovatief Duurzaam Ondernemen
Stewardship, Leadership en Entrepreneurship zijn de drie kernwaarden van Nyenrode Business Universiteit. Duurzaamheid en Innovatie krijgen daarom in haar programma’s niet alleen ruim theoretische aandacht; deelnemers worden ook uitgedaagd en ondersteund om daar praktisch mee aan de slag te gaan. André Nijhof, onlangs benoemd tot Professor Sustainable Business and Stewardship en Rob Wetzels, onder meer Kerndocent Duurzaamheid en Innovatie in het Modulair EMBA, zijn al vijf jaar samen voortrekkers op dit gebied. André en Rob zijn ook de initiatiefnemers van dit evenement.

‘Proeven’ en leren van duurzame initiatieven
Het Preuvenement biedt “Nyenrodianen” en anderen die actief aan de slag zijn gegaan met Duurzaamheid en Innovatie de mogelijkheid om hun prestaties, kennis en ontwikkeling in korte interactieve workshops te bespreken en te delen. Het Preuvement biedt zo een broedplaats voor verder leren en inspireren inzake Innovatief Duurzaam Ondernemen, zowel voor gevorderden als voor geïnteresseerden.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd om uw duurzame initiatief door middel van een workshop/activiteit onder de aandacht te brengen of wilt u zich aanmelden als bezoeker? Klik dan hier

Deelnemen is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Nyenrode geeft geen financiële vergoeding voor geleverde bijdragen aan het Preuvenement. Degenen die een bijdrage in de vorm van een workshop/activiteit hebben geleverd, mogen collega’s, familie en vrienden meenemen om te ‘proeven’ van Nyenrode.

Zie het programma

Kaart wordt geladen...