2de Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) Congres

Wanneer

14/12/2017    
09:00 - 17:30

Waar

DeFabrique
Westkanaaldijk 7, Maarssen, 3542 DA
DeFabrique
2de Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) Congres

Op donderdag 14 december aanstaande organiseert de Rijksoverheid in Utrecht de tweede editie van het jaarlijkse Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) Congres. In het programma is er tijdens de lunch ruimte voor een ontmoeting met de markt. Aanbestedende overheden kunnen tijdens dit onderdeel kennis maken met het Nederlandse bedrijfsleven en in gesprek gaan over de mogelijkheden rondom aanbesteden en de innovaties waar het bedrijfsleven aan werkt.

Er zijn drie rondes van twintig minuten, waarin aanbestedende overheden kunnen aanschuiven bij een aantal thematafels. Ondernemers die aan dit onderdeel van het MVI-congres willen deelnemen, kunnen zich inschrijven voor één van de thematafels. Er is ruimte voor één vertegenwoordiger per bedrijf.

Het MVI-congres is bedoeld voor alle overheidsprofessionals: beleidsadviseurs, budgethouders, bestuurders en inkopers. Het biedt inspiratie en verdieping voor alle overheidsprofessionals die zich bezig houden met maatschappelijke en duurzame initiatieven.

Meer informatie en aanmelden

Kaart wordt geladen...