Koplopersbijeenkomst “De Wereld Draait Duurzaam”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/03/2018
15:30 - 22:00

Locatie
Gulpener BrouwLokaal


Sinds 2011 worden er jaarlijks bijeenkomsten georganiseerd voor en door koplopers. Deelnemers die weten wat innovatief en duurzaam ondernemen is, dit in de praktijk toepassen en elkaar daarover willen en kunnen inspireren. Want… “Innovatief en duurzaam ondernemen loont”. Dat hebben vele koplopers de afgelopen jaren inmiddels bewezen.

Pieter Parmentier van ENF (initiatiefnemer landelijke bijeenkomsten) en Dries van Gemert van de Van Gemert Groep willen samen met De Groene Zaak en MVO Nederland werken aan een nieuwe regionale traditie waarmee we de komende jaren een groot aantal (MKB)-ondernemers willen bereiken. De eerste regionale bijeenkomst vindt plaats in Limburg.

De formule van de bijeenkomst is gelijk aan die van de landelijke bijeenkomsten uit het verleden: een masterclass, korte presentaties en tafelgesprekken door en met spraakmakende gasten. Daarnaast lekker eten en een bijzondere locatie. Aan tafel krijgt iedereen het woord, dus netwerken zoals het hoort.

  • De Masterclass wordt verzorgd door Jacobine Das Gupta, Director Brighter Living Solutions bij DSM.
  • Aansluitend start het onderdeel “De Wereld Draait Duurzaam” met als presentator Erick Wuestman (oprichter Stichting Circulaire economie & adviseur bij KPlusV). Tafelheer is Ronald Rovers (voormalig lector Zuyd Hogeschool “Duurzame gebouwde omgeving en regionale ontwikkeling”, toekomstdenker & circulair denker).
  • Gasten aan tafel: Jan-Paul Rutten (directeur Gulpener Bierbrouwerij) Daan Prevoo, (gedeputeerde Provincie Limburg & zeer actief op het gebied van duurzaamheid), Bert van Ingen (Doendenker & Optimist bij YouBeDo.com (Webwinkel voor boeken die goed doen!). Binnenkort volgen meer namen.
  • Tussendoor wordt gegeten met elkaar en interactief doorgesproken over de thema’s aan de tafels.
  • Ook is er een presentatie door en over het Gulpener BrouwLokaal.

Meer informatie en aanmelden