Filmvertoning Beyond Zero

Wanneer

23/11/2023    
14:00 - 17:30

Waar

Awarehouse Scherpenzeel
Industrielaan 15, Scherpenzeel, 3925 BD
Awarehouse Scherpenzeel
Filmvertoning Beyond Zero

Op donderdagmiddag 23 november zal de award-winnende film ‘Beyond Zero’  vertoond worden, een event van Impact Nation (ABN AMRO) . Dit event vindt plaats bij de hoofdrolspeler: Interface. De film wordt vertoond in het Awarehouse van het Europese hoofdkantoor van Interface.

In deze film zie je hoe klimaatpionier Interface in een periode van 25 jaar van een zeer vervuilend productiebedrijf transformeert naar een bedrijf dat klimaatpositief is.

De film laat zien hoe je als ondernemer het voortouw kunt nemen op innovatie en duurzaamheid. Je hoort ook welke acties andere bedrijven ondernemen en je wordt geïnspireerd om zelf stappen te zetten. Ondernemers die eerder bij ons in de zaal zaten, geven aan dat deze ervaring leidt tot concrete acties en hogere ambities met hun team.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan! Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen. (N.B. de voorafgaande rondleiding om 13:15 is alleen volgeboekt)

Programma 

14.00 uur                   Inloop en ontvangst
14.30 uur                   Introductie
14.45 uur                   “Beyond Zero” de film
16.15 uur                   Van inspiratie naar actie
16.45 uur                   Borrel en napraten
17.30 uur                   Einde programma

Impact Nation werkt in deze sessie samen met Transform4C en het platform 100 Months to Change en Interface.

Over Impact Nation

Impact Nation is een initiatief van ABN AMRO in samenwerking met Impact Hub Amsterdam en The Next Web. Samen maken we duurzame impact, mét onze deelnemers. Geen plannen maken, maar dingen doen en concrete resultaten neerzetten. Daarom willen we graag deze film samen met jou kijken en bespreken. Om met jouw bedrijf onderdeel te zijn van de koplopergroep op duurzaamheid, net als Interface in de film.

Kaart wordt geladen...