Festival 2030

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/08/2021 - 26/09/2021
Hele dag

Locatie
Leiden


De Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties (de sdg’s of duurzame ontwikkelingsdoelstellingen) zijn een agenda voor het jaar 2030. Vandaar onze naam: Festival 2030. De doelen gaan over thema’s als een einde aan honger en armoede, goed onderwijs voor iedereen, klimaatactie, verantwoorde consumptie, biodiversiteit en mensenrechten.

Van 26 augustus tot 26 september 2021 laten we in Leiden zien hoe allerlei mensen en organisaties bijdragen aan een betere, eerlijkere en meer duurzame wereld.

Festival 2030 is een cultureel-maatschappelijk festival voor iedereen die bijdraagt aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (sdg’s) of dit wil doen. Het festival brengt een groot aantal activiteiten van ondernemers, activisten, ambtenaren, studenten, onderzoekers, jongeren en anderen bij elkaar. En we gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe geven we samen de toekomst vorm?

Duurzaam ondernemerschap staat bij veel van de bijna 500 activiteiten centraal. Kijk bijvoorbeeld mee bij een talkshow over een duurzame economie en ontdek de duurzaamste ondernemers van Leiden tijdens diverse rondleidingen. Het hele programma staat op https://festival2030.nl/activiteiten/

 

Share Button
0