Start Executive MBA Sustainable Business Models

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/09/2022
09:30 - 17:00

Locatie
University of Groningen Business School


Duurzame transformatie vereist leiderschap waarin het gaat om het samenbrengen van kennis over technologieën, het samenbrengen van professionals met verschillende achtergronden en vaardigheden, en de ontwikkeling van een strategische, waarde-gedreven visie en ethisch kompas. De Executive MBA Sustainable Business Models biedt u inzicht in uw eigen leiderschapskwaliteiten en de mogelijkheid om uw effectiviteit te verbeteren, en uw organisatie te transformeren naar een duurzame organisatie.

  • Duur: 2 jaar (parttime)
  • Locatie: Groningen, online, internationale studiereis
  • Start: september 2022
  • Voertaal: Nederlands en Engels
  • Kosten: €34.950 vrijgesteld van BTW
  • Titel: MSc, MBA University of Groningen

Voor een duurzame organisatie bieden de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties duidelijke kaders. In de Executive Master Business Administration (MBA) Sustainable Business Models leert u hoe u die concreet kunt oppakken in uw bedrijf of organisatie.

U leert hoe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen ingrijpen op organisaties, en hoe organisaties hierop effectief kunnen reageren door de transitie aan te jagen en vorm te geven. De opleiding biedt wetenschappelijke inzichten om de complexe vraagstukken praktisch te benaderen vanuit een interdisciplinaire invalshoek. De opleiding verbreedt uw blikveld en scherpt uw visie, zodat u effectiever kunt navigeren in een veranderende en steeds complexere wereld. U werkt bovendien met een coach aan uw leiderschapsvaardigheden om zo uw positie binnen de organisatie te versterken.

Ontwikkel in 2 jaar een strategische visie op duurzame transformaties en behaal een waardevol diploma.

Meer informatie/aanmelden

Share Button
0