Event stichting Nederland CO2 Neutraal

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/06/2022
13:00 - 17:00

Locatie
Theater De Flint


Op 16 juni staat het eerste live event sinds 2,5 jaar van stichting Nederland CO2 Neutraal weer op de agenda!

We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een mega waardevol programma én een splinternieuwe locatie, namelijk een écht theater (Theater de Flint in Amersfoort) waar ruimte is voor meer dan 600 enthousiaste bezoekers!

Het event wordt anders dan je van ons gewend bent, namelijk met nóg meer inspiratie, kennisdeling en een fantastisch running diner na afloop van het event.

Het event staat compleet in het teken van duurzame gedragsverandering en we hebben dit event niet één, maar twee hoofdsprekers!

Ayca Szapora is één van de hoofdsprekers en expert op het gebied van gedragsverandering. Zij neemt ons op humoristische wijze mee in de wondere werking van ons brein en vertelt ons de meest effectieve manier van communiceren en hoe we mensen mee kunnen krijgen in gedragsverandering.

Verder komt Ruud Koornsta ons vertellen dat duurzaamheid niet ‘duur’ hoeft te zijn en laat ons alle kansen zien om jouw organisatie op de meest efficiënte manier te kunnen verduurzamen.

Voor dit event vragen we een toegangsprijs van €67,-.

Aanmelden voor het event kan via deze pagina >>

En zoals gezegd, ben je na afloop van het plenair event welkom op kennis te maken met de duurzame keuken tijdens het running diner.

0