Duurzaam Ondernemen Module: Sustainable Development Goals

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/05/2021
15:00 - 17:00

Locatie
Online webinar


Heeft u een belangrijke rol in het realiseren van de duurzaamheidsambities van uw organisatie of klant? En ligt daarbij de nadruk steeds meer op waardecreatie op de lange termijn en voor álle stakeholders? Daarbij zijn actuele kennis en praktische tools rond duurzaam ondernemen onmisbaar.

De University of Groningen Business School (UGBS) biedt in samenwerking met de NBA een zestal interactieve online modules over verschillende aspecten van duurzaam ondernemen, die u achtereenvolgens of in een selectie volgt. De serie zal meerdere malen worden aangeboden.

Deze los te volgen keuzemodule uit de Online collegereeks wordt besproken hoe de soms als theoretisch geziene Sustainable Development Goals (SDGs) gekoppeld kunnen worden aan de bedrijfsactiviteiten en hoe u hierover transparant kunt zijn. De mondiale SDGs vinden steeds meer hun weg in Nederland. Het is een unieke manier om mondiale uitdagingen te koppelen met lokale bedrijfsactiviteiten en stakeholders te laten zien welke voortgang wordt gemaakt.

De module wordt verzorgd door kerndocenten uit de praktijk en met rijke ervaring op het onderwerp. Tijdens de twee sessies wordt het onderwerp verdiept en praktisch gemaakt. Naast de sessies bestaat het lesmateriaal uit literatuur en korte webcasts per onderwerp, ter inleiding.

Periode: 12 en 20 mei 2021

Duur: 2 sessies van ieder 2 uur

Locatie: online
Na deze module volgt nog de 6e en laatste module voor deze serie:

Module: Governance en risicomanagement rondom langetermijnwaardecreatie

27 mei en 3 juni 2021

Meer informatie en inschrijven

 

 

0