Duurzaam Doen Café

Wanneer

19/06/2015    
15:00 - 18:00

Waar

Ceuvel terrein
Korte Papaverweg 4, Amsterdam
Duurzaam Doen Café

Op vrijdag 19 juni opent het Duurzaam Doen Café haar deuren voor iedereen die samen met anderen duurzame keuzes leuker én makkelijker wil maken voor de consument. Dit keer zijn we te gast bij Café de Ceuvel, een unieke locatie in Amsterdam-Noord die laat zien dat genieten en duurzaamheid perfect samen kunnen gaan. Ken je iemand die hier echt bij moet zijn, neem hem of haar dan vooral mee!

Wat kun je verwachten?

Pitch & Go

Werk je bij een grote organisatie met een vraagstuk op het gebied van duurzaamheid? Of heb je een geweldig idee of initiatief, dat net dat ene extra duwtje in de rug kan gebruiken? Bij de Pitch & Go hoor je niet alleen goede, frisse ideeën, maar wie weet kun jij een idee of initiatief verder brengen naar succes of helpen een vraagstuk op te lossen. Wil jij je idee of vraagstuk pitchen aan een grote groep Duurzaam Doeners, neem dan even contact op met Loes: loesholtmaat@duurzaamdoen.nl of 06 19 14 04 96.

Duurzame Dates

We schotelen je drie onverwachte ontmoetingen voor. In vijf minuten spreek je steeds iemand die je nog niet (zo goed) kent. Waar werkt de ander aan? Hoe kunnen jullie elkaar verder helpen?

Netwerkborrel

Het belangrijkste ingrediënt van een café is natuurlijk de borrel. Ze zeggen niet voor niets dat de beste ideeën in de kroeg ontstaan. Natuurlijk onder het genot van (biologische) hapjes en drankjes.

Duurzaam Doen

Duurzaam Doen is in 2014 gestart op initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, samen met Milieu Centraal en Natuur & Milieu. Duurzaam Doen wil samen met mensen van bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties, media en overheid de duurzame keuze leuker en makkelijker maken voor de consument. Ook laat Duurzaam Doen zien wat er allemaal al gebeurt op het gebied van duurzaamheid in Nederland door een podium te bieden aan mooie duurzame initiatieven. www.duurzaamdoen.nl

Meld je nu aan door een email te sturen naar:  loesholtmaat@duurzaamdoen.nl

Duurzaam Doen Café

 

Kaart wordt geladen...