Dutch Green Building Week 2022

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/10/2022 - 14/10/2022
09:00 - 17:00

Locatie


Deze twaalfde editie van de Dutch Green Building Week staat in het teken van Sustainable Development Goals en de rol die de bouw- en vastgoedsector kan spelen bij de invulling van deze sociale en duurzame doelen.

De Dutch Green Building Week is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. De week geeft ieder jaar weer een podium aan bedrijven en instellingen die voorlopen op CO2-reductie, Circulariteit, Klimaatadaptatie en Gezondheid. Nationale en internationale goede voorbeelden worden getoond en concrete handvatten worden gegeven. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar. De Dutch Green Building Week biedt talrijke momenten om in contact te komen met (inter)nationale pioniers, te luisteren naar creatieve denkers en doeners en naar mensen die een toekomstbestendige omgeving en samenleving mogelijk maken.

Events door partners DGBC

Diverse DGBC-partners organiseren fysieke en online events tijdens de week.

Events door DGBC

Naast evenementen van DGBC-partners organiseert ook DGBC zelf een of meer evenementen gedurende de week.

DGBC-festival 2022 – dinsdag 11 oktober 2022

Ook dit jaar organiseren wij een DGBC-festival in het kader van de Dutch Green Building Week 2022. We starten deze middag met een plenair programma, waarna we met elkaar losjes in gesprek kunnen gaan. Het DGBC-festival staat in het teken van de Duurzame Ontwikkelings Doelen van de VN (SDG’s).

Momenteel zijn wij druk bezig met de invulling van het programma.

DGBC-galadiner 2022 – donderdag 13 oktober 2022

Op 13 oktober organiseert DGBC haar jaarlijkse galadiner speciaal voor partners van Dutch Green Building Council.

Momenteel zijn wij druk bezig met de uitwerking van het DGBC-galadiner. Zodra er meer bekend is, zullen wij dit via deze pagina communiceren. Houd deze pagina daarom goed in de gaten.

Meer informatie

0