De weg naar 100% CO2-neutraal te ondernemen

Wanneer

13/10/2021    
12:30 - 14:30

Waar

Van der Valk Den Haag - Nootdorp
Gildeweg 1, Nootdorp
De weg naar 100% CO2-neutraal te ondernemen

Steeds meer mensen willen hun steentje bijdragen aan een schonere wereld. Ook bedrijven en organisaties kiezen vaker voor duurzaam ondernemen. Maar hoe geeft u deze duurzame ambities handen en voeten? DutchGreen organiseert daarom een lunchpresentatie om u van A tot Z te vertellen over CO2-neutraal ondernemen en het verkrijgen van het label als 100% CO2-neutraal bedrijf.

Tijdens de lunchpresentatie vertellen we u alles over de financiële voordelen. Ook praten we u bij over toekomstige wetgeving. CO2-neutraal ondernemen is goed voor het imago van uw bedrijf. En een groen imago trekt gedreven mensen met dezelfde mindset naar je bedrijf toe. Ook bent u direct een interessante partner voor overheden en investeerders.

Veel bedrijven gingen u al voor. Zien we u woensdag 13 oktober tijdens de lunch?

Stel uw vragen aan het team van DutchGreen

Twee impact consultants van DutchGreen en een project manager zijn bij deze lunchpresentatie aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en uw bedrijf verder te helpen verduurzamen.

100% CO2-neutraal en volledig klimaatneutraal

Het is natuurlijk belangrijk dat we allemaal bijdragen aan een betere toekomst en de oplossing voor de klimaatproblemen. Maar naast een schonere planeet voor onze kinderen, zitten er ook commerciële voordelen aan klimaatneutraal ondernemen.

Gebruik het feit dat u 100% CO2-neutraal bent voor marketingdoeleinden om uw klanten en partners duidelijk te maken waar uw bedrijf voor staat. Ook bereidt u zichzelf voor op de regelgeving die door de EU wordt opgesteld. Met de Green Deal geeft de EU aan dat iedereen zijn steentje zal gaan bijdragen om zo de planeet te kunnen koesteren. Graag leren wij u hoe u hier uw voordeel uit kunt behalen.

Wij vertellen u tijdens de lunchpresentatie alles over onze projecten en hoe wij uw bedrijf op weg kunnen helpen om 100% CO2-neutraal te worden. Zien we u dan?

Aanmelden

Kaart wordt geladen...